Historien bag Pakkelegsspillet

I mange år har min familie og venner spillet pakkeleg til årets julefrokoster. Det har særligt i min familie været en stor og hyggelig tradition, og noget vi alle har deltaget i, så længer jeg kan huske.

Vi var dog nået dertil, hvor det at slå seksere ikke rigtig var nok længere; pakkeleg var blevet en tand for ensformigt og kedeligt. Derfor videreudviklede min mor og jeg det traditionelle spil, så vi kunne beholde vores skønne tradition, men gøre det sjovere og mere spændende at spille med.

Eftersom den videreudviklede udgave af spillet er gået hen og blevet en stor succes, vil jeg gerne dele denne oplevelse og underholdning med resten af Danmark, så alle andre får et lige så sjovt og spændingsfyldt pakkelegsspil, som vi gør i min familie. 

Pakkelegsspillet er for alle, både børn, unge og voksne, og man kan bruge det til bl.a. familiesammenkomster, firmajulefrokoster og hyggelige stunder med vennerne. Man har endda mulighed for selv at inkludere ekstra regler, så spillet passer til festens tema.

Rigtig god fornøjelse og tak fordi du læste med. Jeg håber, du vil synes lige så godt om spillet som jeg. 

De kærligste julehilsner fra Louise.


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer godkendes inden de udgives.